Relatiecoaching
Relatiecoaching2018

 

Wat ooit als een sprookje begon....

En ze leefden nog lang en gelukkig, ware het niet dat ze stress kregen in de relatie, druk ervoeren van het werk, meningsverschillen hadden over opvoeding de kinderen. Teleurstellingen in elkaar omdat ze elkaar niet altijd begrepen en seks een punt van onderhandeling ging worden. Of wat er dan ook bij jullie speelt. Allemaal krijgen we te maken met de stromen van het leven die eisen stellen aan de veerkracht in de relatie.


Kan met een beetje inspanning eindigen met... lang en gelukkig

Langzaamaan dringt ook de eigen achtergrond en geschiedenis door, het verschil in temperament en aanpak, de eigen gevoeligheden. Je geeft nog steeds veel om elkaar, maar het is niet langer vanzelfsprekend. Of in je hoofd wel, maar het voelt niet zo vanzelfsprekend. Je hebt veel geleerd en bent al redelijk op elkaar ingespeeld. Maar samen voortgaan vraag ook om inzicht in jullie relatiepatronen, jullie reacties op elkaar en nieuwe manieren leren om het anders te doen. Beter om te gaan met elkaars behoeften en vooral je in je relatie gelukkiger te voelen.

Kan je wel wat hulp gebruiken, zet dan je eigen relatiecoach in.

Met een relatiecoach stel je gezamenlijk vast wat de sterke punten en de knelpunten zijn in jullie relatie. Op basis van het delen van de verwachtingen van de coaching en de resultaten, wordt een coachingsplan opgesteld. Dit plan omvat heldere doelen, een duidelijke aanpak, en het aantal en de duur van coachingsbijeenkomsten. Dit spreken we in overleg met elkaar af. Bij ons werkt het altijd zo dat als er minder coachingsbijeenkomsten nodig blijken, we zonder verdere verplichtingen de coaching beëindigen. Voor deze aanpak kunnen we gebruik maken van verschillende methodieken zoals de ZKM, EFT en de Integrale Coaching.

Locatie en kosten

Relatiecoaching bieden wij vanuit onze werkplek in Ooltgensplaat. Ook is het mogelijk om een coachingstraject te doen in Frankrijk in de Bourgogne. Dan combineer je werken aan de relatie met samen ontspannen en genieten van cultuur en natuur.
Wil je weten of relatiecoaching en de therapeut voor jullie passend is, maak dan een afspraak voor een intakegesprek. Dit gesprek bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een kennismaking en in het tweede deel verkennen we de relatie problematiek en wat coaching voor jullie kan betekenen. 
Zowel na de kennismaking als na de diagnose kunnen jullie besluiten of jullie door willen gaan. 
Als jullie besluiten na de kennismaking niet verder te gaan, worden er geen kosten berekend, daarna betalen jullie gewoon voor één sessie.

Relatiecoaching kost € 160,- per sessie van 1,5 uur. Afhankelijk van hoe en bij wie jullie verzekerd zijn vergoedt de verzekeraar een deel van deze kosten.

Voor mensen die van verder weg moeten komen doen we ook meerdere sessies achtereen. Of een hele ochtend, middag of hele dag.

Aanmelden Relatiecoaching

De openingstijden van de praktijk