senRelatiecursus2018

Houd Me Vast cursus

Gesprekken voor veilige emotionele verbinding 

Leren zeggen wat er in je omgaat, wat je voelt en wat je belangrijk vindt..... 
Zodat je partner je beter kan begrijpen en mee kan voelen. Echt hoort wat jij nodig hebt....
Tja, vaak zitten er stoorzenders op de lijn die een emotionele verbinding met je partner niet gemakkelijk maakt. Kennen jullie die stoorzenders en weten jullie hoe je weer op elkaar af kunt stemmen? Of kunnen jullie daarbij wel wat hulp gebruiken?

Betrokkenheid, liefde en verbondenheid creëren

Uit wetenschappelijk onderzoek weten we wat liefde is. Liefde ervaren we in een relatie waarin we ons veilig voelen en waarbij de ander positief reageert op onze signalen en behoeften. Een relatie waarin we ons gehoord, gezien en gewaardeerd voelen. Hoe dieper we ons verbonden voelen met de ander, hoe dieper we de liefde ervaren.

Elke relatie begint omdat jullie je emotioneel verbonden voelen. Zo ongeveer elke relatie eindigt omdat je dit volledig kwijt bent. Het goede nieuws is, dit hoeft je niet te overkomen, want je kunt het samen leren, onderhouden en zo jullie liefde levend houden.

In acht bijeenkomsten je relatie in goede banen

In de relatiecursus leren jullie samen om de emotionele verbondenheid te versterken. Dé grootste garantie voor een duurzaam gelukkige relatie. De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur.
Soms verzorgen we ook een 2 daagse cursus. Of een cursus van 4 bijeenkomsten elk van 4 uur. Tijdens de bijeenkomsten krijg je sleutels aangereikt die jullie relatie sterker maken. Maar vooral gaat het om de kunst van verbindende gesprekken voeren. Elke bijeenkomst leer je een nieuw gesprek te voeren. Je deelt jullie ervaringen in de relatie, leert negatieve patronen die jullie hebben ontwikkeld te doorbreken, pijnpunten bespreekbaar te maken, behoeftes uit te spreken en de intimiteit tussen jullie te versterken.

Zeven EFT gesprekken als basis

De basisstructuur van de cursus is het 'Houd Me Vast' programma van dr. Sue Johnson. Dit programma bestaat uit het voeren van zeven gesprekken met elk een eigen thema. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat partners hun relatie hoger waarderen na het doorlopen van dit programma. Je leert wat de gesprekken inhouden door ze te oefenen met je eigen partner. We introduceren dit op een toegankelijke wijze en gebruiken video's van partnergesprekken om jullie op weg te helpen. Voor elke bijeenkomst kunnen jullie je voorbereiden door een hoofdstuk te lezen uit het boek 'Houd mij vast' dat hoort bij dit cursusprogramma. Gesprekken voer je samen op de cursus en thuis met behulp van een werkboek.

Kosten en inschrijven

De kosten bedragen € 300,-- per persoon. Dit bedrag is inclusief BTW, koffie en thee en het cursusmateriaal. Aan een groep kunnen maximaal 8 paren meedoen.

Regelmatig worden er relatiecursussen verzorgd in Rotterdam, Middelharnis en Bergen op Zoom. Informeer hier naar de cursussen die gepland staan of in voorbereiding zijn.

De volgende Houd Me Vast cursussen: 

in Bergen op Zoom op vrijdag en zaterdag 8 en 9 febrari 2019 in de Burgemeester Mathonstraat 8 i.s.m. Carin van Eekeren

in Amsterdam op zaterdag en zondag 2 en 3 maart 2019 in Zoku Amsterdam, Weesperstraat 105 i.s.m. Marc Stekelenburg

Lees meer in de Brochure "Houd Me Vast" relatiecursus

Aanmelden relatiecursus

De cursus is ook te doen als (lang) weekendcursus en wordt dan in Frankrijk gegeven.

Zie ook Brochure Houd Me Vast Weekend

TIP: Houd Me Vast Exclusief
Een relatie cursus voor jullie twee samen.
Twee aaneengesloten dagen aan de hand van het Houd Me Vast programma.
Afhankelijk van jullie ontwikkelvragen en/of problemen worden de accenten gelegd.
De dagen worden in Ooltgensplaat gegeven en de kosten zijn € 595,- per persoon.
Geïnteresseerd? Bel of mail ons.