Relatiecursus2018

Houd Me Vast cursus

Gesprekken voor veilige emotionele verbinding 

Leren zeggen wat er in je omgaat, wat je voelt en wat je belangrijk vindt..... 
Zodat je partner je beter kan begrijpen en mee kan voelen. Echt hoort wat jij nodig hebt....
Tja, vaak zitten er stoorzenders op de lijn die een emotionele verbinding met je partner niet gemakkelijk maakt. Kennen jullie die stoorzenders en weten jullie hoe je weer op elkaar af kunt stemmen? Of kunnen jullie daarbij wel wat hulp gebruiken?

Betrokkenheid, liefde en verbondenheid creëren

Uit wetenschappelijk onderzoek weten we wat liefde is. Liefde ervaren we in een relatie waarin we ons veilig voelen en waarbij de ander positief reageert op onze signalen en behoeften. Een relatie waarin we ons gehoord, gezien en gewaardeerd voelen. Hoe dieper we ons verbonden voelen met de ander, hoe dieper we de liefde ervaren.

Elke relatie begint omdat jullie je emotioneel verbonden voelen. Zo ongeveer elke relatie eindigt omdat je dit volledig kwijt bent. Het goede nieuws is, dit hoeft je niet te overkomen, want je kunt het samen leren, onderhouden en zo jullie liefde levend houden.

In 2 aaneengesloten (weekend) dagen je relatie in goede banen

In de relatiecursus leren jullie samen om de emotionele verbondenheid te versterken. Dé grootste garantie voor een duurzaam gelukkige relatie.
De cursus bestaat uit 2 aaneengesloten (weekend) dagen en bestaat uit 8 blokken. Tijdens de bijeenkomsten krijg je sleutels aangereikt die jullie relatie sterker maken. Maar vooral gaat het om de kunst van verbindende gesprekken voeren. Elke bijeenkomst leer je een nieuw gesprek te voeren. Je deelt jullie ervaringen in de relatie, leert negatieve patronen die jullie hebben ontwikkeld te doorbreken, pijnpunten bespreekbaar te maken, behoeftes uit te spreken en de intimiteit tussen jullie te versterken.

Zeven EFT gesprekken als basis

De basisstructuur van de cursus is het 'Houd Me Vast' programma van dr. Sue Johnson. Dit programma bestaat uit het voeren van zeven gesprekken met elk een eigen thema. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat partners hun relatie hoger waarderen na het doorlopen van dit programma. Je leert wat de gesprekken inhouden door ze te oefenen met je eigen partner. We introduceren dit op een toegankelijke wijze en gebruiken video's van partnergesprekken om jullie op weg te helpen. Voor elke bijeenkomst kunnen jullie je voorbereiden door een hoofdstuk te lezen uit het boek 'Houd mij vast' dat hoort bij dit cursusprogramma. Gesprekken voer je samen op de cursus en thuis met behulp van een werkboek.

De volgende Houd Me Vast cursussen zijn er te volgen: 

in Bergen op Zoom: 
Nobellaan 9, 4622 AH Bergen op Zoom
i.s.m. Carin van Eekeren  

De kosten bedragen € 375,-- per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie en thee en het cursusmateriaal. (lunch zelf meebrengen).
Aan een cusus kunnen maximaal 5 paren meedoen.

Lees meer in de Brochure "Houd Me Vast" relatiecursus Bergen op Zoom

 

in Frankrijk als een lang weekendcursus (data nader te bepalen)

Lees meer in de  Brochure "Houd Me Vast" Weekend in Frankrijk 

Aanmelden relatiecursus  

TIP: Houd Me Vast Exclusief
Een relatie cursus voor jullie twee samen.
Twee aaneengesloten dagen aan de hand van het Houd Me Vast programma.
Afhankelijk van jullie ontwikkelvragen en/of problemen worden de accenten gelegd.
De dagen worden in Ooltgensplaat gegeven en de kosten zijn € 650,- per persoon.
Geïnteresseerd? Bel of mail ons.